REFERENCER

Ulrik leverer altid høj kvalitet & god rådgivning til den aftalte tid!

Ulrik er altid mit foretrukne valg, når jeg skal have teknisk hjælp. Som tekstforfatter har jeg mange kunder, der også skal bruge en WordPress-hjemmeside til deres nye webtekster. Her forstår Ulrik at skabe lige præcis den hjemmeside, der passer til den enkelte kunde med farver, struktur, design og funktionalitet.

Ulrik hjælper mig både med WordPress-hjemmesider, webshops og Mailchimp, og det er helt genialt med hans klippekort, hvor han løbende hjælper med mange småting.

Jeg vil til hver en tid anbefale andre at bruge Ulrik.

-Anette Kalle Larsen

Bureau P

*

Ulrik har hjulpet os med at sikre, at vores WordPress fungerer optimalt.

Ulrik er grundig og dygtig og det er trygt at vide, at vores hjemmeside er i så gode hænder. Når der opstår problemer med WordPress (og det gør der jo) så er Ulrik god til at gennemskue, hvad der sker, og hvad der skal gøres ved det. (Han klarer det meste selv, men henter hjælp ude fra, hvis der er enkelte opgaver, som er for komplekse). Vi mere end tilfredse med Ulriks arbejde og kan varmt anbefale ham, hvis du overvejer at få hjælp til din WordPress.

-Lucas Nielsen

FRAK

*

Ulrik formår at formidle viden på et højt niveau til et forståeligt plan

Som marketingansvarlig, satte jeg mig for at kode vores egen WordPress-side med WooCommerce-shop til – som viste sig at være noget langhåret. Havde det ikke været for Ulriks grundige guide, som foregik personligt og på en stor projektor så jeg kunne følge godt med, var vores hjemmeside aldrig blevet en realitet.

Ulrik formår at formidle viden på et højt niveau til et forståeligt plan, som man kan huske og arbejde videre med på egen hånd efterfølgende.

Vi købte et klippekort på 10 timers support, som bestemt er pengene værd, når du ikke er en WP-ekspert som Ulrik.

-Trine Skov Henriksen

cardiocare.dk

*

Hurtig og præcis til at følge op

Jeg har nu haft fornøjelsen af Ulriks hjælp i forbindelse med opsætning af en WordPress hjemmeside.

Det der kendetegner Ulriks arbejde, er hans store overblik gennem hele processen, effektivitet og ærlighed.

Forløbet strakte sig over flere uger, hvor Ulrik med sine to-do lister holder overblik og gør det nemt og overskueligt. De aftalte punkter til møderne er han hurtig og præcis til at følge op på. Sidst men ikke mindst er han ærlig omkring hvilke løsninger der findes, og hvordan løsningerne bedst vil kunne fungere i praksis.

Foruden det grundige forløb, sidder jeg nu med en bedre viden på området, da han løbende guider og klæder sine kunder bedst muligt på til at køre sitet videre selv.

Jeg kan varmt anbefale Ulrik!

– Camilla Otte

konsulent i erhvervSilkeborg

*

Super god value for money hos Ulrik

I skabelsen af hjemmesiden har jeg benyttet mig af konsulentbistand fra Ulrik og vil hermed gerne anbefale andre at gøre det samme.

Ulrik har primært ud fra mine krav skullet skabe et “proof of concept” – altså vise at det jeg har tænkt mig kan lade sig gøre. Det har sparet mig for en masse tid, hvor jeg har kunnet lave andre ting i stedet. Jeg har fået super god value for money hos Ulrik.

-Nikolaj Toft

designer og ejer af niikoh.com

*

Jeg føler mig tryg ved den ydelse, jeg har købt

Ulrik er hurtig og ærlig i sine leverancer. Han er god til at kommunikere fremskridt i processen, så jeg føler mig tryg ved den ydelse, jeg har købt.

Han prøver heller ikke at binde en noget unødigt på ærmet, men fremlægger åbent og ærligt hvilke muligheder der findes. Jeg føler derfor, at jeg får fuldt valuta for pengene.

Jeg har brugt Ulriks hjælp til udvikling af webshoppen og det har  været en fornøjelse at samarbejde med Ulrik og kan klart anbefale ham til andre.

– Cecilie Damquist Olsen

partner i Trice Copenhagen 

*

Når sites driller så fikser Ulrik det

Er du i tvivl om Ulrik kan levere, er dygtig og grundig – så ring til mig (42952035)

Jeg har selv sat mine wp-sites op. Når sites driller eller jeg har en-eller-anden-ide så fikser Ulrik det og kommer med gode input til videre udvikling af sitet.

Jeg er på mit tredje klippekort  og er helt sikker på, at det ikke er mit sidste

– Anders Guldberg

podcast specialist og leder af khag.dk

*

En fleksibel WordPress ekspert, som forstår at oversætte det digitale sprog

Mangler du en fleksibel WordPress ekspert, som forstår at oversætte det digitale sprog, til et sprog der giver mening for selv den mindst nørdede hjemmeside ejer. Ja, så er du kommet til det rette sted.

Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge Ulrik til dit næste projekt. Han har opsat vores nye wordpress abonnementsbaserede webshop og siden lever til fulde op til vores forventninger. Vi er mere end tilfredse med den service Ulrik har leveret gennem hele processen.

Ved hjælp af Ulrik to-do lister og arbejds-log har vi løbende kunnet følge med i hele processen, hvilket har givet os den tryghed vi har haft behov for.

– Casper Nygaard

skaber af Small Creators

*

Tusind tak for al den vejledning, du stiller til rådighed

Jeg er bestemt intet it-geni, men jeg har alligevel stablet en anstændig WordPress-blog på benene i starten af 2017. Vejledningen kom dengang hovedsageligt fra Ulrik Kristiansen som blandt andet har lavet en gratis to-do-manual i samarbejde med New Pub – den er altså målrettet forfattere.

For et par uger siden var jeg så heldig at komme i puljen til en gratis gennemgang af min hjemmeside og står nu med brugbare og letforståelige forslag til forbedringer, som jeg kaster mig over i løbet af vinteren.

Hvis du overvejer at springe ud i WordPress, så kan jeg kun anbefale, at du spurter ind på Ulriks hjemmeside og lærer en masse om opsætning, daglig drift, sikkerhed, plugins, SEO og alt det andet, der før også var græsk for mig. Ulrik har lavet en gratis video-vejledning, og hvis du tilmelder dig hans nyhedsbrev, får du lov af rådføre dig direkte med the man himself.

Jeg har skrevet dette opslag på eget initiativ, fordi det er et skidegodt redskab, og fordi jeg ofte ser forfatter og forfatterspirer, der farer vild i IT-junglen, vikles ind i imaginære ledninger, kvæles i processen og opgiver, før de får begyndt. Det er en personlig styrke og en trivselsgenerator at kende til de områder, hvor du har brug for hjælp. Udnyt de muligheder du har for at lære og øg din forfattertrivsel. Sæt i gang.

Tusind tak igen for al den vejledning, du stiller til rådighed.

– Tenna Vagner

forfatter og konsulent – Tennavagner.dk