WordPress website
ekspert
Previous slide
Next slide

Nedenfor følger al den information du har brug for om mine priser. Læs venligst hele siden grundigt!

Du kan vælge at købe enten timelønnet arbejde, eller få en fast pris på et projekt.

Time-arbejde og rabatkort

Enkelt konsulent-time: DKK 599,-

(Gælder arbejde på website, individuel coaching og holdundervisning)

Klippekort 10 timer: DKK 3990,- (spar DKK 2000,-!)

(Gælder kun arbejde på website og individuel coaching – ikke holdundervisning)

Faste priser

Jeg giver også faste priser på et projekt men …

Bemærk at priserne kan variere en hel del, alt efter hvad dine konkrete behov og forudsætninger er.

Så derfor bør du altid kontakte mig mhp. at få en uforpligtende vurdering.

Også for om det måske er billigere for dig at købe et rabatkort, f.eks. hvis du både skal have lavet noget på hjemmesiden her og nu og løbende have justeret nogle ting!

Et mindre WordPress website

med 5-10 Sider og funktioner som kontaktformular, blog, osv. har typisk en startpris på omkring 5000 kr. Dette forudsætter bl.a., at du selv har tekst og billeder klar, og at layoutet er helt klart og ikke skal ændres andet end småjusteringer

Et større WordPress website

med flere Sider, Premium Tema, med skræddersyet layout som kræver løbende tilpasning osv. vil starte på en pris omkring 7500 kr.

Andre projekter

Der kan selvfølgelig også være individuelle scenarier, hvor du skal have hjælp til en mere begrænset problemstilling, som at få et WooCommerce Subscription Plugin til at fungere, eller hvad det nu kan være.

Her kan det dog også være en fordel at købe et rabatkort til time-arbejde (se ovenfor), hvis du ved der er mange opgaver, eller at der kan komme det i løbet af et år.

 

Prisgaranti

Betal kun for de timer du bruger!

Generelt fungerer det sådan at jeg giver dig et tilbud på opgaven – uanset hvad den er – målt i timer. Herefter køber du så det aftalte antal timer til at jeg kan lave opgaven.

Du betaler kun for den tid du bruger, så hvis du f.eks. bliver coachet og vi slutter efter 45 min så har du 15 min til overs til en anden gang.

Normalt vil nogle opgaver tage kortere tid og nogle længere, fordi man finder uforudsete problemer, og det vil blive noteret i en såkaldt LOG, som du får – så fremtidige time-estimater kan gøres mere præcise.

Men som udgangspunkt har du prisgaranti.

Så med mindre dit site har virus eller der er noget fuldstændig absurd kode som den forrige webmand har smidt ind og som gør det umuligt at arbejde videre inden sletning, så betaler du kun for de timer, jeg har tilbudt at det koster.

Hvordan fungerer det?

Du kan læse mere i detaljer om hvordan mit afregningssystem fungerer til fordel for både undertegnede og tilfredse kunder under handelsbetingelserne.

I handelsbetingelserne kan du også læse lidt flere detaljer om min prisgaranti som gælder alle almindelige timer, dvs. enkelt-timer og klippekort-timer.

Du er også velkommen til at læse testimonials fra tilfredse kunder for at få førstehåndsberetninger, om hvordan et samarbejde med mig virker i praksis.

Skriv til mig og få et uforpligtende tilbud.

Husk

Alle priser eks. moms.

Ved alle indgåede aftaler gælder handelsbetingelserne.