HANDELSBETINGELSER

1. Prisgarantien dækker kun forsinkelser som er mit ansvar

Sådanne forsinkelser kan være tid til research, afprøvning af forskellige alternativer og fejl-retning på installationer jeg har lavet.

Prisgarantien dækker derfor IKKE

– Hvad du har (fået) lavet af skræddersyede justeringer til WordPress i PHP og CSS-kode.

– Hvad du har installeret af Plugins som ikke er opdaterede eller forkert indstillede, og som derfor forstyrrer arbejdet.

– Temaer som er kodet fra bunden og ikke fra et af de officielle markeder eller WordPress.org

Men det kan også være andre problematikker ved dit site eller din server – som ikke er mit ansvar – og som jeg opdager undervejs.

Du vil altid få besked inden jeg så begiver mig ud i at løse disse problemer, så du kan tage stilling til om du vil betale for det.

2. Klippekort gælder et år

Der er ingen retur-ret på ubrugte timer. Dvs. klip skal være brugt senest 1 år fra fakturadato.

3. Du går i dialog hvis du er i tvivl, skuffet eller uenig 

Det kan føre til en afbrydelse af samarbejdet, hvis jeg oplever at du ikke vil indgå i en dialog om at løse de problemer der altid kan risikere at opstå i projekter, hvor mennesker skal arbejde sammen. 

4. Du tager ansvar for din egen orden

Du sørger for at alt hvad jeg skal bruge til at udføre arbejdet, f.eks. billeder og passwords, er ordnet så jeg let kan finde og bruge dem – og ikke skal fakturere ekstra tid for at få fat på dem!…

5. Betalingsfrist

Faktura fremsendes per mail i PDF-format, når opgaven er aftalt og betales senest efter 7 hverdage, med mindre andet er angivet eller aftalt.

Jeg vil normalt påbegynde arbejdet inden fakturaens betalingsdato, hvis det passer i kalenderen, og give dig en update, og så færdiggøre det når jeg har modtaget betalingen.


6. Du har ansvaret for at dine Plugins, dit Tema og alt i WordPress er opdateret

Du har ansvaret for at alt ved dit website fungerer inden arbejdet, uden fejlmeldinger – med mindre det er en del af arbejdet at løse disse.

I modsat fald vil jeg normalt lægge mindst 1 times arbejde til for at udføre disse opdateringer – uden yderligere varsel. Jeg kan nemlig ikke sikre kvaliteten af andet arbejde, hvis ikke alt er opdateret.

Og det vil også kræve at jeg bruger tid på at tage en backup af dit site, for at sikre det, hvis nogle af opdateringerne af en eller anden grund ikke virker. 

7. Du har ansvaret for at slette eller ændre alle udleverede koder

Jeg sletter normalt koder og logins på min egen computer, men uanset hvad skal du selv gøre dette efter endt arbejde, for at øge sikkerheden.

Det gælder selvfølgelig også ift. at udskifte min emailadresse i WordPress’ administration hvis jeg har installeret for dig, og tilsvarende i eventuelle Plugins.

Dette er udelukkende dit ansvar.

8. Der besvares normalt kun emails og telefon man-fre 930-1230

Min kontortid gælder såfremt jeg ikke afholder workshop el. lign. en hel dag. 

Jeg bestræber mig på at svare på alle mails samme dag, men grundet familielogistik, så er ovenstående tid det der gælder som udgangspunkt. 

Du kan med andre ord ikke forvente svar samme dag, selv om det sagtens kan ske, at jeg vælger at afvige min norm, hvis jeg kan få det presset ind. 

9. Alle priser på wordpressvaerkstedet.dk er eksklusive moms.

Så ja, du skal betale moms.

10. Handelsbetingelserne kan opdateres uden forudgående varsel

Ja, men dog ikke så de ændrer på en allerede indgået aftale.

11. Dine persondata behandles i henhold til WordPress-værkstedets datapolitik

… som er beskrevet her.

12. Timeforbrug kontrolleres således: 

Der udarbejdes og ajourføres en LOG i et fælles Google Spread Sheet til alle på forhånd aftalte arbejdsopgaver/projekter.

I denne LOG registreres timeforbrug og opgaver på følgende vis:

– Vi aftaler hvilke opgaver du ønsker løst og du angiver hvis der er en ønsket deadline

– Jeg booker tid til opgaveløsning i min kalender og informerer dig

– Estimeret timeforbrug til opgaver angives af mig, hvis der er tale om større opgaver der varer over 3 timer, ellers ikke

– Arbejdet udføres af mig og tidsforbrug logges

Timeforbrug vil som hovedregel følge estimeret forbrug – jfr. min prisgaranti.

Pointen med din LOG er at vi kan se hvor lang tid det f.eks. tager at lave en given opgave i lige præcis din kontekst – dvs. ift. lige præcis dine ønsker, din WordPress installations setup, dit Temas muligheder og begrænsninger osv. 

Det er specielt nyttigt når du har brug for løbende opgaveløsning, hvilket køb af timer og/eller rabatkort på timer netop egner sig til.

Det gør det også lettere for os begge løbende at vurdere om timeforbruget er rimeligt ift. hvad budgettet er for dig og indtægterne er for mig.

 

sidst opdateret 7. maj 2022