Om værkstedet

Et værksted er et rum, hvor du kan få bygget noget eller repareret samme. Her i værkstedet bygger jeg WordPress-websites eller WooCommerce webshops – eller reparerer dem.

Jeg vil også gerne vejlede dig, hvis du ønsker det, om dine muligheder online med WordPress generelt, og hvad du bør prioritere i din situation.

Det er den korte forklaring på hvad WordPress-værkstedet er og laver.

Den lidt længere er, at undertegnede startede med at lave WordPress-websites for snart mange år siden (i 2009) som hobby, siden freelance og fra 2017 på fuld tid med eget CVR-nr. Mit gamle firma hed Vita Via, men har nu skiftet navn.

Hvorfor navneskift?

På sæt og vis betyder et navn ikke så meget, kan man sige. Men som årene er gået, må jeg indrømme at det gør det alligevel for mig. 

Hvis du har interesse, så vil jeg godt liste mine grunde til at skifte navn, for måske kan nogle af dem blive relevante for dig, når du på et tidspunkt føler at der er et mismatch mellem dit firmas brand og det du rent faktisk laver.

For det var det der skete for mig.

Vita Via var oprindeligt designet til at vejlede små erhvervsdrivende udi at lave WordPress, og selvfølgelig også lave selve websites’ne for dem. Men mine ambitioner var som udgangspunkt at gøre virksomheden til en kursus og coachingvirksomhed som det primære.

Det var her du kunne få råd og vejledning om alle de prioriteringer som du havde svært ved at få overblik over når du skulle starte website eller webshop, eller have nyt.

Det var også her du kunne få et venligt men bestemt skub i den rigtige retning, når du følte du havde mistet overblikket over hvad der var vigtigt i din virksomhed og generelt. F.eks. hvordan du skulle tackle stress og knappe ressourcer, eller den såkaldte work-life balance.

Sandheden er at næsten alle mine kunder har haft brug for den form for vejledning om prioritering, både omkring WordPress og også mere generelt omkring deres virksomhed. Mine kunder har ofte været – og er stadigvæk – små erhvervsdrivende, som måske har familie eller et bijob og som under alle omstændigheder kæmper for at få enderne til at mødes. Og som er enmandshære der skal kunne alting selv. Ligesom undertegnede.

Jeg følte det ville være et værdigt mål hvis min virksomhed, som udgangspunkt tilbød hjælp med noget praktisk – WordPress – men havde som ledestjerne at vejlede mennesker, der var eller havde været i samme dilemmaer som jeg med deres prioriteringer af tid, penge, osv.

Det var og er også et værdigt mål, og i årenes løb har jeg haft mulighed for, uformelt, at dele de erfaringer jeg har haft omkring prioriteringer og hvordan man tackler virksomhed og livet i almindelighed, som en lille selvstændig. Det er ofte sket med kunder jeg har kendt igennem længere tid, over en kop kaffe, og det har ofte været en meget lige process, hvor jeg har lært ligeså meget den anden vej af mine kunders erfaringer.

Men det jeg har solgt har været ren praktisk hjælp til at lave eller reparere websites. Folk er kommet til mig for at få en ny bil eller få repareret den gamle, ikke for at få vejledning til hvor de skal køre hen.

Det burde måske ikke betyde noget, men for mig har det, som månederne og årene gik, været afgørende at der var konsistens i de signaler jeg sendte udadtil og det jeg tjente penge på.

Jeg vil stadig gerne snakke med dig om hvordan du skal prioritere mellem at investere i at udbygge din webshop, købe nye produkter og marketing, når du kun har råd til en af delene, eller om hvordan vi passer vores børn bedst muligt og stadig har tid til virksomheden. Men det er ikke længere noget jeg prøver at sælge.

Tidligere havde jeg en blog, som jeg prøvede at dreje mere og mere over i retning af generelle råd og vejledning om prioriteringer og mindset – f.eks. om hvordan man får mere tid eller tackler stress. Jeg slettede alle de artikler jeg havde lavet det første år om praktiske ting, som f.eks. hvordan man installerer WordPress manuelt. Men folk læste sjældent bloggen, og når de gjorde var det jeg fik at vide, at de havde læst om noget praktisk – især mine artikler og videoer om de nyeste Page Builders.

Herudover var strømmen af kunder stort set fordelt 50/50 mellem dem der skulle have noget nyt, og dem der skulle have repareret det gamle.

Så konsekvensen er at min virksomhed nu hedder WordPress-værkstedet, for det er det den er, og det skal der ikke herske tvivl om.

Jeg har tænkt mig at blive ved at blogge, men mere frit om hvad jeg har lyst til. Det kan være filosofiske betragtninger over hvor kunder oftest går galt i byen når de skal købe websites, manualer og guider, eller reviews af den seneste software-dingenot som kan installeres i WordPress (også kaldet Plugins).

Herudover vil jeg med tiden sørge for at der er en liste over de mest anvendelige DIY-guider fra andre websites, som jeg alligevel altid anbefaler mine kunder, hvis de selv vil have fingrene i WordPress og dreje på nogle af alle tandhjulene. Der er mange som har gjort et bedre stykke arbejde end jeg hermed – rigtig mange – og der er ingen grund til at genopfinde den dybe tallerken med guider om hvordan man indsætter billeder eller bruger WordPress’ Gutenberg-Editor.

Så det er WordPress-værkstedet – det er hvad jeg kan tilbyde. Kom trygt til mig hvis du skal have et nyt WordPress-website eller en ny WooCommerce webshop, som er til at finde ud af og som er sikkert lavet og af god kvalitet og til en konkurrencedygtig pris og alt det der. Men kom også til mig når lokummet brænder og dit site er blevet hacket eller du er blevet snydt så det driver, og har fået et dyrt og dårligt website i WordPress. Eller hvis der er noget som helst andet du tror jeg kan hjælpe med.

Værkstedet er åbent.

DEL

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print
Email