GLOBALE TIMER

Globale timer kommer nemlig flere end blot mine kunder til gode. Helt præcist: Børn og uddannelsessøgende som er støttet af Oxfam Ibis.

Jeg tilbyder:

  • 4 timers arbejde om måneden på dit website
  • … til kun 199 DKK/t!
  • som du donerer til uddannelse i ulande.

Men … koster det virkelig kun 199 DKK/t?

Du er selvfølgelig velkommen til at donere mere end for 199 DKK/timen, men i princippet kan du få alle 4 timer til en super-rabat ift. mine normale priser (599 DKK + moms for en normaltime).

Men … dyrere timer kunne jo give flere penge til velgørenhed?

Hvis der skal skabes noget naturlig reklame for dette initiativ, er det en god ide med lavere priser. That’s (business) life. Det er bedre der så kommer de her penge ud af det – til gode formål – end slet ingen.

Men … kan jeg så spare udgiften til din normale timer hele året?

Du kan kun købe globale timer een gang om året og kun 4 timer om året per person. De timer kan ligge i en enkelt måned eller være bredt ud over flere måneder. Du kan IKKE købe 4 timer mere når du har brugt de første 4, før end vi går ind i et nyt år.

Men … hvordan gør jeg så lige?

  1. Skriv til mig sig og sig at du gerne vil købe globale timer, hvor mange og til hvad – her.
  2. Doner et beløb der svarer til minimum 199 DKK x antal timer til uddannelse i ulande
  3. Vis mig kvitteringen for din donation.
  4. Aftal arbejdets udførelse med mig.

HuSkat

Du kan i mange tilfælde få skattefradrag for det donerede beløb, som privatperson, når du donerer direkte til en organisation, f.eks. Røde Kors. Det er ret nice, for det betyder at din reelle udgift per time kan komme helt ned på omkring 100 DKK!

Ja, det var så det – køb nu bare! 🙂