Den store portal for danske WordPress-vejledninger

Da jeg relaunchede min virksomhed som WordPress-værkstedet for nogle år siden, var en af de helt store nyskabelser af jeg ikke længere havde nogen fast blogging-strategi.

Jeg ville hverken gå efter at konkurrere med markedet for manualer om dit eller dat i WordPress (yeah, as if I ever could … ) eller de store strategisk, forkromede indlæg om hvordan du balancerer familieliv og en webshop og samtidig lærer at lave Yoast til morgenmad.

Jeg ville bare skrive om hvad jeg havde lyst til, i forventningen om at min dybt autentiske stemme så ville, om ikke tiltrække potentielle læsere og leads, så i hvert fald forsikre de mulige kunder jeg kom i kontakt med om at jeg var en flink og vidende fyr, de kunne stole på.

Jeg havde så ikke helt forventet at den tilsyneladende lidt for smarte non-strategi blev til decideret non-blogging i to år. Men altså, corona og en søn med særlige behov, og bjerge af andre udfordringer i privaten, egås? Der var bare kun lige akkurat tid til at servicere de få kunder der forvildede sig i min retning.

Få samlet al vejledning til WordPress på dansk – et sted

Nu er jeg så vågnet lidt og igen og har udvidet min blog gevaldigt. Det er et forsøg på at samle alle (de bedste) danske vejledninger om WordPress og alt hvad der har med at have et WP site at gøre (fx SEO). Samle dem et sted. Online. Og så lige med nogle kommentarer indover fra yours truly om hvad jeg selv mener om emnet, men mest af alt som en perspektivering. Selve de gode råd m.v. er selvfølgelig at finde i de mange fine blogs jeg linker til om alle mulige emner.

Forskellen på wpvejledninger.dk og wpv.dk

Jeg vil gerne have at firmasitet her er rimelig skarpt og ikke for uoverskueligt. Hvis du kommer her fordi du vil købe en ydelse af mig, så skal du rimelig hurtigt se hvad du kan få – og ikke få. Og mens jeg på WP Vejledninger hellere end gerne vil udtale mig om prioritering af SEO, og hvor tilfreds jeg er med Full Site Editing i WordPress 5.9, så er det ikke emner der hører hjemme i værkstedet.

Det ene er ikke noget jeg ved nok om til at kunne tilbyde det som en decideret service (SEO) – jeg har det bedre med at skrive om det fra et brugerperspektiv. Det andet er sådan et lidt for indspist emne til at det giver mening at skrive om her, synes jeg. Det er mest for nørder der arbejder med WordPress til daglig, og ikke dem der bare skal have det til at fungere, som basis for deres egen lille virksomheds præsens på nettet.

Jeg håber det gav mening. Så hvis du er blevet nysgerrig på hvad WP Vejledninger kan, eller måske har et tip til en artikel jeg skal tjekke og skrive om, så kig forbi.

DEL

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print
Email