Den bedste Page Builder til WordPress

I kender godt det med at have et WordPress Tema og man kan aldrig få det til at se ud lige som man vil have det, ikke? Det gør jeg i hvert fald!

Så jeg har i lang tid brugt en såkaldt Page Builder som hedder Visual Composer (VC) til ca. 35 dollars om året.

Den virker kort sagt på den måde at den opløser en WordPress-side i et antal blokke (f.eks. billed, tekst, video, Facebook-feed, CTA-knapper osv.), som man så selv kan indsætte og skræddersy. Der er en ret lang liste af blokke man kan vælge imellem.

Jeg har dog længe syntes at VC var lidt besværlig at overskue, for slet ikke at tale om at forklare til kunder der havde fået en udgave af den med i deres købe-Tema. Fx er der vildt mange valgmuligheder, uden at de er sorteret i nogen bestemt orden, når man åbner en af blokkene i VC for at tilpasse den.

Men i 2018 fandt jeg en ny Page Builder, som jeg allerede har brugt til mange kundeopgaver, og er blevet ret glad for den.

Den er suverænt den bedste jeg har prøvet udover VC, Beaver Builder, Divi og Fusion Builder (4 af de meget brugte på markedet). Og så er den sgi’ ganske gratis!

Denne Page Builder hedder Elementor og er en Plugin, som I kan downloade og installere i jeres Plugin-sektion.

Her er en kort intro til alle herlighederne direkte fra firmaets egen YouTube-kanal:

Jeg er ret sikker på I vil få stor glæde af Elementor på jeres websites, især dem af jer som kører med gratis Temaer og gerne vil give dem et ordentligt boost.

Så jeg kan varmt anbefale Elementor – faktisk så meget at jeg allerede har købt PRO-udgaven af den, så jeg får endnu flere features med Elementor end de mange, den allerede har.

Hvis nogen af jer har lyst til at prøve gratis-udgaven og har spørgsmål til den så skriv til mig, så skal jeg hjælpe jer igang efter bedste evne.

Hvis du allerede har Elementor, så bliv medlem af min Facebook-gruppe om Elementor på dansk!

DEL

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print
Email